Supliment alimentar Zinc, Seleniu + Vitamina C si E, 30 comprimate de supt, Sanvero
SUPLIMENT ALIMENTAR

ZINC, SELENIU + VITAMINA C și E

Susține vitalitatea organismului

Sanvero® Zinc, Seleniu + Vitamina C și E este o combinație echilibrată și atent studiată pentru a contribui la susținerea imunității, vitalității organismului și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la procesul de diviziune celulară și la menținerea sănătății pielii, părului și a unghiilor.

Seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la funcționarea normală a glandei tiroide, la menținerea sănătății pielii, părului și a unghiilor.

Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la absorbția fierului și la regenerarea formei reduse a vitaminei E, la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii, ligamentelor, oaselor și dinților. Contribuie la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului nervos.

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Mod de utilizare: adulți și copii peste 12 ani: 1 comprimat pe zi, lăsat să se dizolve încet în gură.

Informații pentru persoanele cu diabet: NU CONȚINE ZAHĂR.

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de covalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). îmbunătățește funcționalitatea vaslor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA.