Venprotect pentru circulatia venoasa, 30 comprimate filmate, Sanvero
SUPLIMENT ALIMENTAR

VENPROTECT

Susține circulația venoasă

Suplimentul alimentar Sanvero Venprotect® conține diosmină și hesperidină, extract de castan sălbatic, zinc și seleniu.

Combină efecte de tonifiere a pereților vasculari de păstrare și menținere a elasticității acestora și de optimizare a circulației sanguine.

Se recomandă ca adjuvant în ameliorarea afecțiunilor venoase, ameliorarea fragilității capilare, protejează vasele de sânge prin acțiunea antioxidantă și antiaterosclerotică.

Diosmina și hesperidina sunt două bioflavonoide naturale întâlnite cel mai frecvent în citrice, în special în portocale și în lămâi.

Extractul de castan sălbatic susține circulația venoasă.

Seleniul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Zincul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților, al carbohidraților, la menținerea sănătății pielii și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Doze și mod de utilizare: 2 comprimate filmate pe zi, în timpul meselor sau după mese.

Comprimatele filmate se înghit întregi, cu o cantitate suficientă de apă. În caz de necesitate, se pot utiliza până la 6 comprimate pe zi, pentru perioade foarte scurte (maxim 4 zile).

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de convalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

EuLax - reechilibrarea tranzitului intestinal

Supliment alimentar pentru reglarea tranzitului intestinal. Favorizează reechilibrarea tranzitului intestinal. ajută la menținerea unui confort digestiv optim...

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA.