Urostrong cu extract de merisor canadian si D-manoza pentru ameliorarea infectiilor de tract urinar
SUPLIMENT ALIMENTAR

Urostrong

Contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar

Adjuvant în ameliorarea infecțiilor de tract urinar

Conține două tipuri de comprimate, colorate diferit: comprimate albe pentru seara și comprimate violet pentru zi. Culorile sunt obținute din extracte vegetale, fără a fi folosiți coloranți sintetici.

Comprimatele albe conțin proantocianidine provenite din extract de Merișor-canadian și vitamina C. Comprimatele violet conțin D-manoză și carbonat de magneziu.

Cantitatea de proantocianidine din extractul de Merișor-canadian este garantată prin metoda de determinare analitică modernă BL-DMAC. Această metodă este cea mai sigură metodă de dozare a proantocianidinelor din extractul de Merișor-canadian și este validată de către experți. Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Urostrong nu conține ingrediente de origine animală, fiind potrivit pentru persoanele cu o dietă vegană.

Mod de administrare: un comprimat alb zilnic, seara, înainte de a merge la culcare, preferabil după urinare; un comprimat violet zilnic, dimineața, preferabil după urinare.

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de convalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). Îmbunătățește funcționalitatea vaselor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA și Parteneri.