SeptiBlu, supliment alimentar cu albastru de metilen si eucalipt pentru calmarea iritatiilor gatului
SUPLIMENT ALIMENTAR

SEPTIBLU

Calmează iritațiile gâtului

Suplimentul alimentar Sanvero SeptiBlu conține vitamina C, vitaminele B1 și B6, albastru de metilen, uleiuri esențiale de Eucalipt, lămâie și Cimbru-de-cultură.

Îmbogățit cu extract de eucalipt, SeptiBlu are efect balsamic și decongestionant asupra căilor respiratorii.

De asemenea, datorită concentrației foarte mare de albastru de metilen, SeptiBlu poate fi folosit ca tratament adjuvant în caz de tuse plină sau uscată, bronșită sau răgușeală.

Vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și, împreună cu vitamina B6, la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Vitaminele B1 și B6 contribuie la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului nervos.

Uleiul esențial de Eucalipt (Eucalyptus globulus) contribuie la funcționarea optimă a tractului respirator.

 Eucaliptul și Cimbrul-de-cultură au efect calmant și plăcut asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale, sunt utile în caz de iritație la nivelul gâtului.

Uleiul esențial de Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris) menține respirația proaspătă, susține expectoraţia și este util în caz de tuse uscată; susține sistemul imunitar.

Doze şi mod de utilizare: 1-2 comprimate pentru supt pe zi, după masă.

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de convalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). Îmbunătățește funcționalitatea vaselor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA.