Saneo produse

Fitohep

pentru un
ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea normală a metabolismului lipidelor. Fitohep este un produs complex, cu un conținut echilibrat de L-ornitină – L-aspartat, colină și vitaminele B1, B2 și B6.

Mod de utilizare: Doza zilnică recomandată, necesară pentru a obține un efect benefic: 2 comprimate pe zi, cu o cantitate suficientă de apă.

Urofit

Pentru o vezică
urinară sănătoasă

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C.

Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la funcționarea normală a sistemului imunitar. Combinația celor 3 ingrediente active sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C aduce un plus produsului Urofit.

Simbiofit

reface
flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii și inulină, care este o fibră naturală, nedigerabilă, care constituie hrana bacteriilor lactice.

Mod de utilizare: doza zilnică recomandată, necesară pentru a obține un efect benefic: copii peste 3 ani și adulți: câte 1 capsulă de 1-2 ori pe zi (de preferință, după masă, dimineața și seara) cu o cantitate suficientă de apă.