Sandigest, pancreatina 250 mg, 30 comprimate gastrorezistente, pentru imbunatatirea digestiei
SUPLIMENT ALIMENTAR

SANDIGEST

Pentru îmbunătățirea digestiei

Sanvero Sandigest® este un supliment alimentar ideal după mese copioase, bogate în grăsimi și proteine și în caz de manifestări de tipul balonare, flatulență, senzație de prea-plin abdominal, greață, regurgitare.

Ingredientul activ al acestui supliment este reprezentat de pancreatina de origine animală, care este un amestec de enzime digestive secretate de celulele exocrine ale pancreasului.

Pancreatina este formată din trei enzime principale: protează, amilază și lipază, enzime secretate în mod normal de pancreasul exocrin.

Rolul acestor enzime este de a contribui la îmbunătățirea calității vieții, prin asigurarea unei digestii optime, realizate de activitatea enzimatică adecvată la nivelul lumenului intestinal.

Lipaza este o glicoproteină, care, în prezența sărurilor biliare și a colipazei, transformă grăsimile în acizi grași și glicerol.

Proteaza este o enzimă care transformă proteinele în peptide, compuși cu moleculă mai mică, iar peptidele în aminoacizi. Amilaza degradează moleculele de carbohidrați până la nivelul de zaharuri simple.

Doze şi mod de utilizare: câte 1-3 comprimate filmate gastrorezistente pe zi, după sau în timpul meselor.

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de convalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). Îmbunătățește funcționalitatea vaselor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA.