Suplimentul Propolis, Vitamina C, Echinaceea de la Sanvero pentru sistemul imunitar
SUPLIMENT ALIMENTAR

SANVERO

PROPOLIS – VITAMINA C – ECHINACEEA

Produsul este o combinație complexă de vitamina C cu Echinaceea și propolis, util organismului în perioadele reci sau cu condiții ambientale neprielnice.

Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la metabolismul energetic normal și la menținerea sănătății psihice, contribuind la reducerea oboselii și extenuării.

Echinaceea (Echinacea purpurea) are efect plăcut și calmant asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale; este utilă în caz de iritație a gâtului; susține sănătatea tractului respirator superior și contribuie la funcționarea normală a sistemului de apărare al organismului.

Propolisul este un ingredient natural valoros, provenit din stup și care are o compoziție bogată în bioflavonoide și enzime. Propolisul este o rășină folosită de albine ca mijloc de apărare împotriva microbilor, a mucegaiurilor, pentru mumificarea într-un înveliș a intrușilor din stup, care împiedică putrezirea lor. Propolisul este cules de pe cel puțin 20 specii de arbori. Grecii, romanii și egiptenii cunoșteau încă din Antichitate proprietățile curative ale propolisului. Hipocrate și Pliniu menționează utilizarea propolisului ca remediu pentru vindecarea ulcerelor externe și interne și a rănilor suprainfectate. Studiile moderne au reconfirmat ceea ce oamenii din Antichitate descoperiseră deja.

Doze şi mod de utilizare: 1-2 comprimate masticabile pe zi, după masă.

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de convalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). Îmbunătățește funcționalitatea vaselor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA și Parteneri.