MemoHelp, supliment cu Ginkgo biloba, Panax ginseng, Bacopa monnieri, Zingiber officinale, magneziu, Sanvero, 30 capsule
SUPLIMENT ALIMENTAR

MEMOHELP

Menține echilibrul mental și nervos

MemoHelp, o combinație unică de ingrediente naturale bazată pe extracte de Ginkgo biloba, Panax ginseng, Bacopa monnieri, Zingiber officinale, Cafeină și Magneziu, cu acțiune benefică pentru memorie și funcția cognitivă.

  • Ginkgo Biloba contribuie la circulația sângelui, are efect de relaxare asupra pereților vasculari și are acțiune antioxidantă, prin captarea radicalilor liberi.
  • Panax Ginseng crește vitalitatea și rezistența organismului la stres, având efect pozitiv asupra funcției cognitive și a memoriei, controlează glicemia, modulează secreția de insulină și asigură protecție neuronală.
  • Bacopa Monnieri susține funcția cognitivă, memoria pe termen scurt și lung, susține concentrarea, susține capacitatea de învățare, ajută la obținerea unei stări de calm în condiții de stres.
  • Zingiber officinale contribuie la vitalitatea organismului.
  • Cafeina are efect energizant și stimulant al Sistemului Nervos Central.
  • Magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și a sistemului muscular, contribuie la menținerea sănătății psihice și la reducerea oboselii și extenuării.

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi. Capsula trebuie înghițită întreagă, după masă, cu o cantitate suficientă de apă. Primele semne pozitive apar, de obicei, după primele 4 săptămâni de utilizare zilnică. Utilizarea trebuie continuată cel puțin 12 săptămâni.

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de convalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). Îmbunătățește funcționalitatea vaselor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA.