Suplimente Alimentare Irituss Ameliorează senzația neplăcută în cazul tusei uscate

IRITUSS pastile pentru supt fără zahăr este indicat pentru ameliorarea simptomelor care însoțesc răceala, infecțiile de la nivelul gâtului, căilor respiratorii superioare și a cavității bucale. Acțiune calmantă în caz de disconfort la nivelul gâtului, faringelui și a corzilor vocale precum și ameliorarea senzației neplăcute în cazul tusei uscate și iritante.

Favorizează expectorația și eliminarea de mucus în cazul tusei productive. Ameliorează senzația neplăcută la nivelul gâtului și cavității bucale, în caz de inflamație. Ameliorează disconfortul la nivelul gâtului. Previne infecțiile căilor respiratorii superioare.

Datorită gustului lor foarte dulce, gust dat de izomalt, pastilele IRITUSS determină creșterea reflexă a producției de salivă în cavitatea bucală și de mucus în căile respiratorii. Se creează, în acest mod, un strat protector și hidratant pe suprafața mucoaselor, ameliorându-se astfel simptomele asociate răcelilor și infecțiilor gâtului și căilor respiratorii superioare.

Doze și mod de utilizare:

Adulți și copii peste 12 ani: câte 1 pastilă la 2-3 ore. Nu consumați mai mult de 6 pastile pe zi.

Lăsați să se dizolve pastila în gură, nu mestecați, nu zdrobiți. IRITUSS poate fi administrat și femeilor însărcinate și celor care alăptează.

Contraindicații: copii cu vârsta mai mica de 4 ani.

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de covalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). Îmbunătățește funcționalitatea vaselor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA.