Imunostrong Junior, 200 ml, supliment cu nucleotide, 10 vitamine si extract de fructe de catina-alba
SUPLIMENTE ALIMENTARE

IMUNOSTRONG JUNIOR

Susține apărarea naturală a organismului.

Imunostrong JUNIOR conține nucleotide, extract din fructe de Cătină-albă și 10 vitamine importante care susțin funcționarea normală a organismului.

Nucleotidele sunt constituenții de bază ai acizilor nucleici – ADN și ARN – acizi prezenți în celulele tuturor organismelor vii, fiind vitali pentru funcționarea acestora.

Vitaminele contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar (vit. C, B6, B12), la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ (vit C, E, B2), la metabolismul energetic normal (vit. C, niacină, acid pantotenic, B2, B6, B1, biotină B12), la reducerea oboselii și extenuării (vit. C, niacină, acid pantotenic, B2, B6, B12), la funcționarea normală a sistemului nervos (vit. C, niacină, B2, B6, B1, biotină, B12) și la menținerea sănătății psihice (vit. C, niacină, B6, B1, biotină, B12).

Cătina-albă (Hippophae rhamnoides) este un arbust de la care se folosesc fructele mature. Fructul de Cătină-albă conține vitamina C, alături de alte vitamine, precum vit. A, B1, B2, B6, B9, E, K și minerale, precum fosfor, calciu, potasiu, magneziu, fier, sodiu. Fructele de Cătină-albă susțin apărarea naturală a organismului (sistemul imunitar), susțin sistemul cardiovascular, metabolismul și activitatea tractului intestinal, precum și funcționarea normală a mucoaselor.

 

Mod de utilizare: copii între 3 și 12 ani – 10 ml (o lingură) zilnic; adulți – câte 10 ml (o lingură) de 1-2 ori pe zi.

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de convalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). Îmbunătățește funcționalitatea vaselor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA.