SUPLIMENT ALIMENTAR

GLUCOXIA

Pentru menținerea nivelului normal de zahăr din sânge

GLUCOXIA – are o compoziție echilibrată, obținută din amestecul de zinc, care contribuie la metabolismul normal al carbohidraților, crom care contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge și extracte standardizate din plante:

  • Gymnema sylvestre, plantă mai puțin cunoscută la noi, se numeste în hindi “gurmar” – care se traduce “distrugator de zahăr”. Gymnena sylvestre ajută la menținerea nivelului normal al zahărului în organism; ajută la controlul gustului dulce, la controlul greutății corporale, prin controlul apetitului.
  • Dud-alb (Morus alba) contribuie la menținerea echilibrului metabolismului carbohidraților din organism.
  • Scorțisoara (Cinnamomum verum) – ajută la menținerea nivelului sănătos de zahăr din sânge.
  • Berberis aristata – contribuie la controlul glicemiei.

Mod de utilizare: câte 2 comprimate pe zi, înghițite cu o cantitate suficientă de apă. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de convalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). Îmbunătățește funcționalitatea vaselor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA.