FloraStrong, 15 capsule vegetale, contine 7 tulpini de bacterii lactice
SUPLIMENT ALIMENTAR

FLORASTRONG

Reface flora intestinală

FloraStrong® este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține 7 tulpini de bacterii lactice atent selecționate, inulină, FOS (fructo-oligozaharide) și vitaminele B1, B3 și C.

Bacteriile lactice sunt prezente în mod natural în intestin, unde influențează motilitatea intestinală, favorizând un tranzit intestinal normal, susțin o digestie normală, prin menținerea echilibrului acido-bazic.

Dezechilibrul florei intestinale este determinat de anumiți factori (tratamentele cu antibiotice, diareea sau constipația călătorului, dietele dezechilibrate) și poate avea consecințe neplăcute, precum: balonare, diaree, constipație, erupții cutanate (dermatită atopică), scăderea imunității organismului.

Inulina și FOS (fructo-oligozaharide) reprezintă tipuri unice de fibre naturale solubile și nedigerabile. Unicitatea lor se manifestă în momentul în care ajung la nivelul colonului unde sunt utilizate în mod selectiv de bacteriile benefice pentru înmulțire și dezvoltare. Fructo-oligozaharidele sunt folosite și ca îndulcitori hipocalorici, având 50% din puterea de îndulcire a zahărului. Datorită acestor proprietăți oligozaharidele sunt sigure și pentru persoanele ce suferă de diabet.

Vitaminele B1, B3 și C susțin metabolismul energetic normal. Vitamina B3 contribuie la menținerea sănătății membranelor mucoase. Vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și funcționarea normală a sistemului imunitar.

Mod de utilizare: câte 1 capsulă de 1 -2 ori pe zi (de preferință, după masă, dimineața și seara), cu o cantitate suficientă de apă.

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de convalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). Îmbunătățește funcționalitatea vaselor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA.