SUPLIMENT ALIMENTAR

FITOHEP

PENTRU UN FICAT SĂNĂTOS

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina)

menține sănătatea sistemului hepatic

ajută la funcționarea normală a metabolismului lipidelor

Fitohep este un produs complex, cu un conținut echilibrat de L-ornitină – L-aspartat, colină și vitaminele B1, B2 și B6.

L-ornitină – L-aspartat este un compus care se absoarbe ușor și este transformat rapid în ornitină și aspartat, doi aminoacizi.

Colina contribuie la menținerea funcției normale a ficatului, la metabolismul normal al lipidelor și al homocisteinei.

Complexul de Vitamine B contribuie la: funcționare normală a sistemului nervos și la metabolismul energetic normal (B1, B2, B6), la menținerea sănătății psihice (B1, B6), la reducerea oboselii și extenuării (B2, B6) și la protejarea celulelor împotriva stesului oxidativ (B2)

Mod de utilizare: Doza zilnică recomandată, necesară pentru a obține un efect benefic: 2 comprimate pe zi, cu o cantitate suficientă de apă.

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de covalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). îmbunătățește funcționalitatea vaslor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA.