Ajuta la reglarea tranzitului intestinal
SUPLIMENT ALIMENTAR

EULAX

Ajută la reglarea tranzitului intestinal

EuLax conține formula patentată Vado Complex® formată din pulbere din rădăcini de Păpădie/Taraxacum officinale, extract standardizat din frunze de Senna/Cassia angustifolia, pulbere din scoarță de Crușin-american (Rhamnus purshiana) și pulbere din rădăcina de Rubarbă.

Cele 4 plante ce fac parte din complexul Vado Complex®  au efect laxativ și depurativ.

  • Senozidele sunt extrase din genul de plante Senna. Aceasta este utilă pentru menținerea funcțiilor fiziologice de purificare a organismului, susține funcția intestinului și tranzitul intestinal, pentru un scaun natural și ajută la menținerea unui confort digestiv optim. Senna are efect direct asupra mucoasei colonului prin derivații antrachinonici eliberați din produsul vegetal sub acțiunea florei intestinale.
  • Rădăcina de păpădie conține cantități mari de inulină, o fibră solubilă cu rol prebiotic ce susține flora saprofită intestinală. Totodată prezintă proprietăți depurative și detoxifiante pentru organism și susține digestia.
  • Crușin-american susține funcția tractului intestinal și ajută la menținerea regularității intestinale. Conține glicozide hidroxiantracenice care declanșează peristaltismul prin inhibarea absorbției de apă și electroliți în intestinul gros. Aceasta crește volumul conținutului intestinal, ducând la creșterea presiunii intraluminale si evacuarea colonului.
  • Rubarba susține scaunul regulat și tranzitul intestinal și are acțiune laxativ purgativă datorită compoziției chimice bogate în antracenozide (glucoreina, senozide).

Doze şi mod de utilizare:

1-3 comprimate pe zi, preferabil seara, înainte de culcare. Acest mod de utilizare va asigura un scaun moale dimineața (după aproximativ 8 ore de la consum).

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de convalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). Îmbunătățește funcționalitatea vaselor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA.