SUPLIMENT ALIMENTAR

Dormifer

Favorizează somnul odihnitor

Dificultăți la adormire

Diferențe de fus orar

Somn superficial și neodihnitor

Treziri dese, asociate cu dificultate sau incapacitate de readormire

Somn de scurtă durată

Dormifer are la bază o tehnologie inovatoare, comprimate orodispersabile care  se dizolvă rapid în gură, iar amestecul unic de substanțe este absorbit și activ după primul minut de utilizare.

Complexul de Vitamine B (B1, B2, B6 și B12) contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos (vit.B1,vit.B2,vit.B6,vit.B12),  la reducerea oboselii și extenuării (vit. B2, vit.B6, vit.B12), la menținerea sănătății psihice (vit.B1, Vit. B6, vit.B12), la metabolismul energetic normal (vit. B1, vit.B2, vit.B6, vit.B12).

Mod de administrare: 1 comprimat orodispersabil pe zi, înainte de a merge la culcare. Comprimatul se lăsă să se dizolve în gură, fără a fi necesară ingerarea de apă.

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de covalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). îmbunătățește funcționalitatea vaslor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA.