Coenzima Q10 Forte 100 mg Sanvero, 30 capsule, contribuie la buna functionare a organismului
SUPLIMENT ALIMENTAR

COENZIMA Q10 FORTE

Contribuie la bună funcționarea organismului

Coenzima Q10 este necesară în dezvoltarea și buna funcționare a tuturor celulelor organismului, deoarece este produsă în mod natural de organism.

  • Există 10 tipuri de coenzima Q, însă numai Q10 se află în structura celulelor umane.
  • Până în jurul vârstei de 30 de ani, organismul uman produce o cantitate suficientă de coenzima Q10. După această vârstă, producția naturală de coenzima Q10 scade progresiv. Fenomenul este însoțit de numeroase probleme de sănătate, printre care și îmbătrânirea prematură.
  • O scădere cu numai 25% a nivelului de coenzima Q10 are efecte asupra bunei funcționări a sistemului cardiovascular.
  • Coenzima Q10 este prezentă în cantități mici într-o varietate de alimente ca uleiul de soia, sardinele, macroul, broccoli și alunele; alimentele bogate în coenzima Q10 sunt organele de origine animală, în special bovina – inima, ficatul, rinichii -, însă prelucrarea termică a alimentelor duce la inactivarea coenzimei Q10.
  • La nevoie și cu recomandarea specialistului, nivelul de coenzima Q10 din organism poate fi menținut în limite normale, alături de o dietă adecvată și prin consumul de suplimente alimentare.
  • Suplimentele alimentare asigură o absorbție superioară pentru coenzima Q10, în mod special când consumul acesteia se face concomitent cu alimente bogate în grăsimi, fiind o substanță liposolubilă.
  • Coenzima Q10 oferă organismului energie și este implicată în funcționarea inimii și ficatului, organe mari consumatoare de energie în organism.

Doze şi mod de utilizare: 1 capsulă pe zi în timpul mesei sau după masă.

Coenzima Q10 nu se consumă de către copiii cu vârsta de până la 3 ani, femeile însărcinate și cele care alăptează.

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de convalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). Îmbunătățește funcționalitatea vaselor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA.