Ce este Sanvero?

Gama de produse SANVERO

Sanvero este un brand care răspunde tuturor cerințelor unui organism sănătos, puternic, modern, capabil să facă față provocărilor secolului în care trăim.

Sanvero oferă un portofoliu diversificat, pentru întreaga familie, cu produse concepute conform normelor și standardelor europene, care asigură calitatea și siguranța în administrare.

Dezvoltarea produselor din portofoliul Sanvero are la bază experiența unei echipe internaționale de profesioniști în domeniu, cu expertiză medicală, farmaceutică și de cercetare – dezvoltare.

Brandul Sanvero oferă produse eficiente, cu compoziții atent selecționate, care conțin extracte naturale, vitamine și minerale, constituenți activi patentați cu acțiuni specifice.

Extractele naturale sunt studiate, analizate și testate din punct de vedere al compoziției confirmând astfel proprietățile farmacologice ale plantelor de origine, în laboratoare independente cu certificare GMP.

Sanvero oferă o gama variată de suplimente alimentare sub formă de sirop, capsule și tablete efervescente la prețuri accesibile.