SUPLIMENT ALIMENTAR

CARBUNE MEDICINAL

Contribuie la reducerea flatulenței

Cărbunele activ poate fi utilizat în caz de excesalimentar sau ingerare de substanțe cu potential toxic pentru organism (exces de medicamente, alcaloizi, metale grele, pesticide etc.).

Cărbunele activ contribuie la reducerea flatulenței după consumul de alimente (efectul benefic se obține în condițiile consumului unei cantități de 1 g, cel puțin cu 30 de minute înainte de masă și de 1 g imediat după masă).

Doze şi mod de utilizare: 4-6 comprimate pe zi.
Comprimatele pot fi zdrobite, adăugate în jumatate de pahar cu apă ca și suspensie care se bea.
În caz de ingerare a unor substanțe cu potential toxic pentru organism se face o suspensie din 20 g cărbune activ în 100-400 ml apă și se consumă ca atare.

Copii peste 3 ani: doza este de 2-4 comprimate de 3-4 ori pe zi, zdrobite și amestecate în jumătate de pahar de apă, ca și suspensie care se bea.

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de convalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). Îmbunătățește funcționalitatea vaselor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA.