Suplimente Alimentare CalmoHelp Pentru relaxare optimă

Preparat fitoterapeutic pentru menținerea echilibrului emoțional ce conține trei extracte de plante cu acțiune complementară cu proprietăți terapeutice anxiolitice, sedative, antidepresive.

Roinița este o plantă aromată, meliferă, cu proprietăți dovedite clinic. Roinița contribuie la menținerea unei bune funcționări cognitive, la relaxare optimă, la menținerea unei stări emoționale echilibrate.

Sunătoarea contribuie la menținerea unui echilibru emoțional optim, la relaxare optimă, la îmbunătățirea calității somnnului.

Valeriana este una dintre cele mai folosite plante medicinale de pe glob și are acțiune calmantă sedativă, reducând stările de iritabilitate nervozitate agitație.

Proprietățile terapeutice ale valerianei sunt cunoscute încă din Grecia antică. Și romanii utilizau valeriana pentru proprietățile ei sedative. Hippocrate a fost primul care a descris amănunțit valeriana și proprietățile ei.

Doze şi mod de utilizare: 1 comprimat pe zi, preferabil seara.

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de covalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). Îmbunătățește funcționalitatea vaselor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA.