Supliment Calciu Organic din alge marine si stridii, cu vitamina D3, de la Sanvero
SUPLIMENT ALIMENTAR

Calciu organic din alge marine și stridii + vitamina D3

Menține metabolismul energetic normal

Calciu organic din alge marine și stridii + vitamina D3 Sanvero este un produs din ingrediente naturale, o sursă specială de calciu, cu absorbție și biodisponibilitate crescută.

Calciul este un mineral esențial, care contribuie la menținerea sănătății  sistemului osos și a dinților, la funcționarea normală a sistemului muscular și la o neurotransmisie normală. De asemenea, contribuie la coagularea normală a sângelui, la procesul de diviziune și de diferențiere celulară, la metabolismul energetic normal, contribuie la coagularea normală a sângelui și la funcționarea normală a enzimelor digestive.

Calciul prezent în acest preparat este obținut din două surse naturale: din cochilii de stridii și din complexul organic AquaminTG, obținut din alga roșie Lithotamnium sp. Această algă absoarbe din apa mării, pe tot parcursul vieții acvatice, minerale pe care le depozitează sub formă de carbonați în pereții celulari.

 

Vitamina D contribuie la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular, contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, la funcționarea normală a sistemului imunitar și participă la procesul de diviziune celulară.

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi, cu 20-30 minute înainte de masă, timp de minim 3 luni.

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de convalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). Îmbunătățește funcționalitatea vaselor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA.