Acetilcisteina 300 mg, fluidifiant al secretiilor bronsice, protector al cailor respiratorii, SANVERO

DISPOZITIV MEDICAL ACETILCISTEINA ALIATUL TAU EXPECTORANT

Indicat ca tratament simptomatic în caz de iritații ale gâtului, însoțite de tuse productivă (secreții și mucus)

N-acetilcisteina facilitează expectorația și ajută la eliminarea secrețiilor.

Extractele de Nalbămare (Althaea officinalis) și Unguraș (Marrubium vulgare), fiind bogate în mucilagii, favorizează formarea unui film protector la nivelul mucoasei cavității bucale, care protejează mucoasa de factorii iritativi externi, reducând astfel episoadele de tuse, având totodată și un efect de lubrifiere și hidratare a mucoasei.

Extractul uscat de propolis și argintul coloidal au rol de conservanți și contribuie, în același timp, la pătrunderea agenților microbieni din mediul extern.

Mod de administrare: Copii peste 6 ani – 1 plic pe zi, dizolvat în apă. Adulți: 1 plic de 2 ori pe zi , dizolvat în apă.

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de covalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). Îmbunătățește funcționalitatea vaselor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA.