SUPLIMENT ALIMENTAR

PROPOCALM

Puterea Propolisului

Conține un extract de propolis pur (PropolhON® solventfree), standardizat , cu concentrație ridicata de galangine, obținute prin extragerea fară utilizarea solvenților alcoolici, printr-un procedeu de criomacerare

Nu se folosesc procedee care necesita căldură, PropolhON® solventfree concentrând și substanțele volatile existente în propolis.

Acest procedeu de prelucrare a propolisului, îi păstrează proprietățile benefice tradiționale, cunoscute încă din Antichitate.

Extractul standardizat din fructe de Acerola (Malpighia punicifolia) conține vitamina C naturală care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotrivă stresului oxidativ, la metabolismul energetic normal și la reducerea oboselii și extenuării.

Crețușcă (Filipendula ulmaria),  standardizată în acid salicilic, are efect calmant pentru gât în caz de răgușeală; susține sistemul imunitar și rezistenta la stres în condiții nefavorabile de mediu; este utila în cazul prezentei în organism a microorganismelor neprietenoase.

Uleiul esențial de Eucalipt are efect calmant și plăcut pentru gât, faringe și corzi vocale.

Mod de administrare: Doza zinică recomandată este de 2 capsule pe zi, preferabil între mese, timp de 20 zile. La nevoie se consumă 4 capsule pe zi, preferabil între mese, timp de minim 10 zile.

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de covalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). îmbunătățește funcționalitatea vaslor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA și pe www.donaonline.ro ​