SUPLIMENT ALIMENTAR

ACNEZINC

Contribuie la menținerea sănătății pielii

  Conține un complex de vitamine, extracte din plante și Zinc, cu efecte favorabile asupra tenului / pielii.

Extractul de frunze de Urzica-vie (Urtica dioica) este benefic în cazul unor tipuri de piele/ tenuri cu probleme, contribuind la un aspect curat, clar, plăcut al pielii și tenului.

Extractul de frunze de Urzica-vie (Urtica dioica) prin faptul susține funcționarea normala a rinichilor și, prin aceasta, eliminarea toxinelor din organism, are un rol favorabil, activ în procesul de curățare a organismului și, implicit, a pielii.

Zincul  contribuie la menținerea sănătății pielii, parului  și  unghiilor, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la normalizarea nivelului de testosteron din sânge.

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru functionarea normală a pielii si protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.

Grupul de vitamine B contribuie la menținerea sănătății pielii.

Vitamina B6 contribuie la reglarea activității hormonale.

Mod de administrare: Adulți și copii de peste 12 ani – o capsulă pe zi, după o masă principală, inghitită cu o cantitate suficientă de apă.

Nu se recomandă copiilor sub 12 ani.

Informatii pentru persoanele diabetice: nu contine zahar.

Te-ar putea interesa și aceste produse

info-box-img

Complex de vitamine și minerale

Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. Scurtează perioada de covalescență și întărește sistemul imunitar.

Cumpără
info-box-img

Fitohep - pentru un ficat sănătos

Conține ingrediente care contribuie la funcționarea optimă a ficatului (Colina). Menține sănătatea sistemului hepatic. Ajută la funcționarea...

Cumpără
info-box-img

Simbiofit - reface flora intestinală

Simbiofit este un produs complex și complet, un simbiotic, care conține tulpini de bacterii lactice vii, liofilizate și inulină, care este o fibră naturală...

Cumpără
info-box-img

Urofit - pentru sănătatea tractului urinar

Urofit este un produs complex, care conține trei ingrediente active cu efecte sinergice: Merișor-canadian, Pătrunjel și Vitamina C...

Cumpără
info-box-img

Sanovene - Vase capilare perfecte

Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge (Vitamina C). îmbunătățește funcționalitatea vaslor capilare. Reduce fragilitatea capilară.

Cumpără

unde găsesc
sanvero?

Produsele SANVERO sunt disponibile în rețeaua Farmaciilor DONA.